PROB Olja från Ekholm Vision

 

PROB innehåller miljövänliga naturprodukter och rekommenderas av många veterinärer. Många är dom djur med hudproblem som har blivit hjälpta av PROB-produkterna!

PROB Olja

500 ml 290:-

Använd oljan till torr, känslig och irriterad hud.
Lätt att applicera in mot huden även i täta pälsar. Kletar inte i päls, man och svans och utgör ingen risk för brännskador i solen.
Oljan är dryg och absorberar fort in i huden.

Frågor och beställningar skickas med e-post till cillao@comhem.se

 

 

Produktbeskrivning

PROB Olja

HÄSTAR

Använd oljan till torr, och känslig hud. Enkel och använda och lätt att arbeta in mot huden även i täta pälsar. Oljan är extremt dryg och tränger effektivt in i huden. Kletar inte i pälsen, man, svans och utgör ingen risk för brännskador i solen.

HUNDAR

Om hunden har problem med sina tassar är det vanligt att de börjar slicka intensivt och nagga och bita på sina tassar. Oljan bryter oftast effektivt det beteendet så tassarna hålls torrare. Varva helst med PROB Super Kräm och PROB Olja inomhus.
I kyla och vinterbruk använd PROB Tassalva. Om du underhåller tassarna regelbundet slipper du onödiga tassproblem.
TIPS när du plockar bort en fästing, droppa en droppe PROB Olja direkt där du tagit bort fästingen, den desinficerar punkten och förhindrar oftast ytterligare problem.
PROB Olja har en skarp tjärdoft som relativt snabbt dämpas ner.
Ger fett till huden så mycket den klarar av att ta emot, inte mer.
Djuren håller sig rena och fina.
Kombinera gärna med PROB Tjärschampo. 

Bruksanvisning:

1.Tvätta om möjligt djuret med PROB Tjärschampo innan du använder PROB Olja första gången, och därefter gärna tvätt en gång i veckan eller varannan vecka.
2. Använd Oljan på torr och känslig hud. Applicera minst en gång per dag så länge behovet kvarstår, därefter vid behov. Med flaskans spetskork är det lätt att applicera in i manen och svansen. Oljan är flytande och mycket dryg och behöver endast droppas på området med några cm mellanrum. Därefter masseras området lätt så sprids oljan på ett större område. Oljan absorberas fort in i huden och ger därför inga kletiga pälsar eller tagel. Utgör ingen risk för brännskador i solen. Vid ev. allergiska hudreaktioner avbryts behandlingen. Undvik ögon och andningsvägar.
INCI-namn: Pinus, Calendula, Salviaofficialis, Myristica fragrance, Hypericum, Matricum, Urtica dioica, Olea Europea, Glycerin, Alkohol.