HITCH de luxe från Northern Well

HITCH de luxe –ny version

Tre Svansar ska upphöra, REA på HITCH sadelbagar! 

250:-

Var vill du hänga din sadel? 
Multifunktionell lyxig sadelbag som både skyddar och hänger din hästsadel. Händerna är fria och du hänger sadeln där du vill!

•Lämnar inga spår

•Följer med din sadel

•Svensk patenterad uppfinning

Finns i Golden line, Pink line och Silver line

För frågor och beställningar skicka e-post till cillao@comhem.se

 

HITCH de luxe

Produktbeskrivning

HITCH de luxe – lyxigt och smart sadelskydd som gör din sadel dirt & hang & hands-free.  Nu med låsbart kardborreband och putsduk!
En svensk patenterad uppfinning. Med HITCH skyddar, bär och hänger du din sadel var du vill. Den har ett mjukt plyschfoder inuti det vattenavvisande lyxiga tyget samt även en bekväm axelrem så att du får helt fria händer!

De specialdesignade karbinhakarna av aluminium är superlätta, starka och snälla mot dina händer, och klickas enkelt på de flesta boxgaller. Sadelskyddet ett svart dubbelvävt nylontyg som ger en fin glans och är vattenavvisande.

Rymmer stora dressyrsadlar, akademiska sadlar och bomlösa sadlar med pads liksom mindre ponnysadlar. Det finns resårstroppar som kan dras åt för att anpassa sadelöverdraget till just din sadel.

Vattenavstötande snyggt nylontyg fodrad med härligt plyschfoder.
Bandet har ett avklippbart kardborreband som är 80 cm långt.
Karbinhakar av aluminium 75 mm * 50 mm med Ø 25 mm.

NOTERA!
Att HITCH hänger din sadel genom hakarna och kardborrebandet som går runt sadeln. Därför kan du när som helst vika upp tyget på sidorna för att göra rent eller reglera dina stigbyglar. Bandet med kardborre som dras under och mellan bossorna ska alltså alltid dras åt ordentligt eftersom det är det som håller hela sadeln på plats.

Har du en mindre sadel kan du enkelt klippa av kardborrebandet, helst nära sömmen i mitten, och bränna lite lätt med eld.